| 10:22 | Arjan Olsthoorn

Maak kans op een week rijden met DAF XG

Truckdealer TTC van Gog heeft zijn huurvloot uitgebreid met een nieuwe DAF XG480 FT. Deze rijk uitgeruste truck wil directeur Toine van Gog ook inzetten om geld in te zamelen voor de stichting Kika, die strijdt tegen kinderkanker.

Onder andere wil hij een week rijden met de truck verloten onder degenen die 50 euro doneren aan de stichting. Aanleiding is het overlijden van Toine’s achterneefje Sid, die op 17-jarige leeftijd overleed als gevolg van kanker. Meer info over Sid en de mogelijkheden tot doneren vind je op toine4kika.nl. Wie bij de donatie zijn mailadres opgeeft, doet mee aan de verlotingsactie.

Speciale DAF

De zilvergrijze DAF XG is voorzien van onder meer de krachtige 480pk sterke MX-13 motor met de ZF-Intarder, een DAF Hoekzichtcamera en full LED koplampen, Skylights en achterlichten. Met luxe stoelen, een draaibare chauffeursstoel en een DAF Infotainment Systeem. Deze rijkelijk uitgeruste beauty is extra mooi gemaakt, met een zeer speciale bestickering met de logo’s van Ironman en KiKa Kinderenkankervrij.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie