Kraker Trailers bouwt nieuwe fabriek
| 11:52 | Korneel Luth

Kraker Trailers bouwt nieuwe fabriek

Het gaat goed met Kraker Trailers. De trailerbouwer is bezig met de realisatie van een nieuwe fabriek.

Met jarenlang hard werken en mooie trailers bouwen, heeft Kraker Trailers een grote internationale klantenkring opgebouwd. De verkoop in Europa neemt nog altijd toe en de verwachtingen voor de toekomst zijn hooggespannen.

Moderne fabriek met slimme productie-methoden

Daarom werd enige tijd geleden de knoop doorgehakt voor de bouw van een nieuwe fabriek, op het eigen terrein in Axel. Als de fabriek in de loop van 2015 klaar is, wordt de productiecapaciteit maar liefst verdrievoudigd, en kan Kraker Trailers haar klanten nog beter en sneller van dienst zijn.

Slimme productiemethoden zullen voor snelle levering van trailers zorgen, met de bekende kwaliteit. De nieuwe fabriek zal volgens Kraker de meest moderne en technisch hoogstaande schuifvloertrailerfabriek van Europa zijn.

Volop leveringen vanuit bestaande fabriek

Terwijl de bouw aan de gang is, gaat de productie in de huidige setting uiteraard volop verder en worden er in heel Europa dagelijks trailers geleverd.

Een greep uit de recente leveringen: In Nederland is een bijzondere oplegger geleverd aan de firma Monsma, (zie openingsfoto). Dit is een oplegger met een bagging-unit en speciaal geconstrueerde achterdeuren.

Engeland en Duitsland

In Engeland zijn ook de nodige successen te noteren. Voor vervoer van losgestorte producten heeft J.J. Tacey drie nieuwe CF-200-trailers aangekocht ter vervanging van andere schuifvloertrailers. Ook D.R. & F.A. Ford, die vorig jaar al een aantal trailers bestelde, breidt de vloot verder uit met weer twee CF-200’s in de UK-uitvoering.

Kraker Trailers bouwt nieuwe fabriek
Een van de trailers voor J.J. Tacey in Engeland.

Enkele CF-200’s zijn tevens geleverd aan de Duitse transportondernemingen HR-Trading en Deesen terwijl Reuss voor een trailer met hydraulisch dak koos. Het filterdoek is in de dakconstructie van de Reuss-trailer verwerkt. Zo kan de volledige bovenkant worden vrijgemaakt waardoor de trailer voor diverse producten kan worden ingezet.

Kraker Trailers bouwt nieuwe fabriek
Een mooie Hollandse siert achterkant van de trailer voor Deesen in Duitsland. 

Dealer- en servicenetwerk

In vrijwel heel Europa is Kraker Trailers vertegenwoordigd met een strategisch dealernetwerk. Ook de servicepunten zijn zo gesitueerd dat er vrijwel altijd binnen een straal van 200 kilometer een door Kraker Trailers erkend servicepunt te vinden is.

Zo opende onlangs in de Flevopolder TTS Swifterbant haar deuren, een breed georiënteerde service-werkplaats waar men over alle kennis en kunde beschikt om reparaties uit te voeren aan Kraker schuifvloertrailers, maar ook voor de jaarlijkse keuring.

TTS heeft daarnaast een wasstraat, een huurvloot schuifvloertrailers en TTS voert truck- en busreparaties uit.

 

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie