Kässbohrer
| 15:00 | Bert Mateboer

Kässbohrer onthult nieuwe generatie containerchassis

Kässbohrer, leverancier van transportoplossingen, heeft recentelijk de Enginuity-serie gelanceerd, een geavanceerd containerchassis beschikbaar in zowel uitschuifbare als vaste varianten. Deze serie is ontworpen met het oog op functionaliteit en flexibiliteit, gericht op het voldoen aan diverse behoeften binnen de transportsector.

Een opmerkelijk kenmerk van de Enginuity-serie is het gebruik van octagonale profielen, wat de structurele sterkte verbetert en het gewicht vermindert. Dit resulteert in een toegenomen laadvermogen en een potentieel voor verminderd brandstofverbruik. Een andere aspect van de Enginuity-serie is de geavanceerde remtechnologie. Slimme remsystemen zorgen niet alleen voor betrouwbare stopkracht, maar minimaliseren ook de slijtage, wat kan leiden tot lagere onderhoudskosten en een verlengde levensduur van de remmen.

Lees ook: Vernieuwing Van Brienenoordbrug wordt opnieuw aanbesteed

Voor transporteurs die snelheid en efficiëntie bij het laden en lossen waarderen, biedt de uitschuifbare Enginuity-serie handige bedieningselementen om de lengte van het chassis aan te passen aan verschillende containermaten. Dit vergroot de veelzijdigheid en maakt het mogelijk om verschillende ladingen met één chassis te vervoeren.

Met de Enginuity-serie streeft Kässbohrer naar duurzaamheid, efficiëntie en gebruiksgemak. Deze innovatie is bedoeld om transporteurs de mogelijkheid te geven hun operationele prestaties te optimaliseren. De octagonale profielen en geavanceerde remtechnologie maken de Enginuity-serie een opvallende ontwikkeling binnen de wereld van containerchassis.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie