Karin Rådström
| 10:57 | Arjan Olsthoorn

Karin Rådström blijft hoogste baas bij Daimler Truck

De Raad van Toezicht van Daimler Truck Holding AG verlengt de aanstelling van Karin Rådström na afloop van haar huidige mandaat voor vijf jaar, tot 31 januari 2029.

Het huidige contract loopt ten einde op 31 januari 2024. Als lid van de Raad van Bestuur is ze sinds 1 februari 2021 verantwoordelijk voor het merk Mercedes-Benz Trucks en de regio’s Europa en Latijns-Amerika.

Joe Kaeser, Voorzitter van de Raad van Toezicht van Daimler Truck Holding AG: “Karin Rådström levert uitstekend werk af en heeft Mercedes-Benz Trucks met succes ontwikkeld in een moeilijke marktcontext. Ze heeft nieuwe accenten gelegd in de ontwikkeling van de prestatiecultuur en promoot in het bijzonder klantgerichtheid, empowerment en diversiteit. We kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten en samen vorm te geven aan duurzaam transport.”

Nadat ze haar Master of Engineering-diploma in Industrial Management had behaald aan het Royal Institute of Technology te Stockholm, ging Karin Rådström in 2004 aan de slag bij Scania. Sinds 2007 had ze diverse hogere managementposities in de sales- en serviceafdeling van Scania voor ze begin 2021 aan de slag ging bij Daimler Truck.

Lees ook: Mercedes-Benz Trucks test eTrucks in Finland

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie