| 08:53 | Arjan Olsthoorn

Holland Norway Lines failliet

De rechtbank in Groningen heeft Holland Norway Lines BV (HNL) failliet verklaard. Het faillissement is in overleg met bewindvoerder Hans Silvius en de directie van HNL aangevraagd. Hans Silvius is benoemd tot curator.

Reden om over te gaan tot het aanvragen van faillissement is dat er zich tot op heden geen serieuze kandidaat heeft gemeld voor overname van Holland Norway Lines nadat het bedrijf vorige week
surseance van betaling aanvroeg. De medewerkers van HNL in zowel Noorwegen als Nederland zijn vanochtend door de directie van HNL op de hoogte gebracht.

De curator is nu verantwoordelijk voor het beheer van de activa en de afwikkeling van de financiële verplichtingen van Holland Norway Lines. De curator zal als eerste aanspreekpunt fungeren gedurende dit proces.

De curator zal zo snel mogelijk reageren op alle vragen. Holland Norway Lines betreurt het faillissement ten zeerste en wil haar oprechte dank uitspreken aan alle betrokkenen voor hun steun
en begrip tijdens deze uitdagende periode. Partijen die vragen hebben met betrekking tot het faillissement kunnen contact opnemen met de curator via het volgende contactpunt: h.silvius@dehaanlaw.nl.

1 Reactie
  1. Heel jammer, we hebben onze reis al een keer moeten omzetten vanwege haven problemen. Nu zouden we de volgende maand gaan varen en gebeurd er dit!
    Vraag me af of we nog aanspraak op onze vooruitbetaling kunnen maken.
    Wel triest dit allemaal, hoor zelfs mensen die een paar dagen terug nog geboekt hebben!

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie