HE-Logistics
| 10:17 | Bert Mateboer

HE-Logistics kiest wederom voor Iveco

HE-Logistics is een servicegerichte transporteur en logistieke dienstverlener uit de regio Rotterdam. Ze zijn verheugd om het wagenpark uit te breiden met twee S-Way’s, waardoor deze nu bestaat uit 15 trekkende eenheden.

In 2011 is HE-Logistics gestart als bevrachtingskantoor waarna het in tien jaar tijd is uitgegroeid tot een gerespecteerd bedrijf met een groot aantal trouwe klanten en vaste charters. Hennie de Graaf zit als mede-eigenaar achter het stuur. Zijn vrouw Esther is de drijvende kracht achter de schermen. Om de ontwikkeling van het bedrijf kracht bij te zetten zijn zij in 2013 met één trekker gestart om ook transportactiviteiten te kunnen verzorgen. Acht jaar later bestaat het wagenpark inmiddels uit 15 trucks, waarvan 13 Iveco’s.

Hennie de Graaf, eigenaar van HE-Logistics: “We zijn gespecialiseerd in het transport van zeecontainers, conventioneel transport, groupage en op- en overslag van goederen. Bovendien beschikken wij over 10.000 m3 aan overslagruimte, waardoor wij als flexibele logistieke dienstverlener een totaalpakket kunnen bieden van transport, opslag en overslag.” Als transporteur rijdt HE-logistics onder andere ook met reefercontainers op een genset containerchassis, LZV-combinaties, side-loaders en trailers met een eigen laadklep en vorkheftruck.

EGR-loze Iveco’s

HE-Logistics kiest met de komst van twee Iveco S-Way’s voor trucks die zijn uitgerust met een EGR-loze Cursor 11 dieselmotor. De Iveco’s kennen een onderhoudsinterval van 150.000 kilometer. De nieuwe trekkers zijn verder uitgerust met een HI-Tronix 12-traps geautomatiseerde versnellingsbak. Deze werkt bovendien efficiënt samen met alle rijassistentiesystemen, waardoor HE-Logistics kan bouwen op een laag brandstofverbruik bij deze dieseltrucks, aldus Iveco Nederland. De trucks worden internationaal ingezet om voornamelijk zeecontainers te transporteren.

Positief

De chauffeurs van HE-Logistics spreken vol lof over de nieuwe Iveco’s. De nieuwe diesel aangedreven trucks met 460 pk zijn voor HE-Logistics een verlengstuk in de vorm van een visitekaartje voor het bedrijf.

Vanaf 2013 is HE-Logistics al trouw aan Iveco Schouten. Hennie licht dit toe: “Iveco Schouten voelt voor ons als een warm honk. Zij helpen ons telkens verder op weg en zorgen dat de koffie klaar staat. Binnen ons bedrijf is loyaliteit erg belangrijk, waardoor wij met veel plezier de samenwerking verlengen met wederom twee nieuwe trucks! Het speelde uiteraard ook mee dat onze chauffeurs erg enthousiast waren over de nieuwe langeafstandstrekker. Het goede gevoel bij hen werd reeds bevestigd tijdens de eerste kilometers met hun aanwinst. De chauffeurs zijn zeer te spreken over het rijcomfort, de krachtige dieselmotor en de leefruimte in de cabine. Het is met recht hun thuis weg van huis.”

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie