Haanstra
| 14:01 | Arjan Olsthoorn

Haanstra kiest voor S-Way

Onlangs heeft Haanstra BV uit Zuidwolde een nieuwe Iveco S-Way in gebruik genomen. De trekker met 530 pk sterke motor is afgeleverd door Cornelis Bedrijfsauto’s uit Hoogeveen.

Met meer dan 40 jaar ervaring in het uitbroeden van eieren en eendagskuikens is Haanstra in Zuidwolde een trouwe en ervaren partner voor vleeskuikenhouders, broederijen en exporteurs. Haanstra kiest bij voorkeur voor eigen transport en ziet daar veel voordelen in. De chauffeurs kennen het product waarmee ze onderweg zijn en daarmee zijn ze waardevolle medewerkers voor het bedrijf.

Strak

De S-Way heeft een mooie rode kleur die het geheel er stoer uit laat zien. Op verschillende plekken is het logo van Haanstra, een minimalistisch kippenkopje, te vinden. Ook de accessoires laten de truck zelf er strak uit zien met onder andere een compleet spoilerpakket en Dura Bright aluminium velgen. Met maar liefst 530 pk, zonder EGR, komt de chauffeur van deze vrachtwagen geen vermogen tekort. Hierdoor is er geen regeneratie van de uitlaatgassen wat zorgt voor een optimale verbranding. De trekker heeft een capaciteit voor 1.260 liter diesel en 135 liter Ad Blue.

De S-Way heeft luchtvering op de vooras met een lucht geveerde cabine. Zo geniet de chauffeur van de lederen stoelen, stand airco, lucht geveerde draaibare bijrijdersstoel, My Iveco infotainment met DAB-radio en TomTom navigatie.

Iveco S-Way Haanstra

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie