Gigantisch bedrag voor Hoogvliegers
| 13:43 | Korneel Luth

Gigantisch bedrag voor Hoogvliegers

Een nieuwe cheque met een gigantisch bedrag voor de Stichting Hoogvliegers tijdens het Truckstar Festival.

Het is chauffeur Evert Morren weer gelukt: met een nieuwe veilingronde van chauffeurs-spullen heeft hij de afgelopen maanden opnieuw een gigantisch bedrag binnengeharkt: 13.009,40 euro!

Gigantisch bedrag voor Hoogvliegers
Hans Vullers (links) en Frank Bakker (rechts) onthullen het enorme bedrag en slaan bijna achterover van de hoogwerker af.

Hans Vullers en Frank Bakker van de Stichting Hoogvliegers namen de cheque tijdens het Truckstar Festival in ontvangst, op een hoogwerker. Ze vielen bijna van het ding af toen ze het bedrag zagen.

“Wij zijn hier wel zo ontzettend blij mee”, zegt Frank. Dit geld is keihard nodig. Hiermee kunnen wij doorgaan met zieke kinderen een mooie dag te geven, te beginnen morgen, met de helikopter, hier op het Truckstar Festival!”

Dank aan alle bieders!

Op Facebook boden chauffeurs en truckliefhebbers tegen elkaar op, en kochten de belangeloos aangeboden schaalmodellen en andere zaken. Duidelijk is dat men niet kinderachtig is geweest bij het bieden.

Want wat een bedrag!! Een dikke dertienduizend euro, geld wat de Stichting Hoogvliegers hard nodig heeft.

Het vliegen met zieke en gehandicapte kinderen is namelijk niet gratis. Denk alleen maar aan de kerosine die betaald moet worden.

Gigantisch bedrag voor Hoogvliegers
Frank schudt Evert de hand, en daarmee tevens de hand van alle truckliefhebbers die diep in de buidel hebben getast om deze opbrengst mogelijk te maken.

Gigantisch bedrag voor Hoogvliegers
De vrijwilligers van de Hoogvliegers weten evengoed niet wat ze zien, als het bedrag vanaf de hoogwerker getoond wordt.

Klik hier voor de website van de Stichting Hoogvliegers

Lees ook:

Chauffeurscheque voor Hoogvliegers

 

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie