Fotojaarboek 2023
| 09:29 | Arjan Olsthoorn

Breng jouw stem uit voor de Mooiste truck van Nederland

Hij is er weer: het Truckstar Fotojaarboek, editie 2023! Dikker dan ooit en daarmee staan er meer trucks in dan ooit. Deze mag toch niet aan jouw collectie ontbreken? Bestel ‘m snel en breng meteen je stem uit voor De verkiezing van De Mooiste Truck van Nederland, dat kan nog tot en met zondag 11 juni.

Wat is het geweldig leuk om door alle ingezonden foto’s te scrollen en er vervolgens het 41e Fotojaarboek van te maken. Jullie stuurden massaal foto’s in, wat heeft geresulteerd in bijna 1800 inzendingen. Met elkaar hebben we het dikste Fotojaarboek ooit gemaakt, een prestatie om trots op te zijn. Iedere keer zie je weer nieuwe vrachtwagens en vallen je andere details aan de trucks op. Zo kan je blijven bladeren!

bestel Fotojaarboek 2023

Wist je dat het eerste exemplaar stamt uit 1983? Tijdens het maken van deze editie kwamen er gevoelens van nostalgische aard naar boven bij de redactieleden en besloten we eens een kijkje te nemen in oudere Fotojaarboeken. Een aanrader voor wie deze geschiedschrijving nog in zijn of haar bezit heeft. Wie door de boeken heen bladert, ziet een mooie dwarsdoorsnede van wat er allemaal op de Nederlandse wegen reed. In de loop der jaren zijn er transportbedrijven verdwenen maar ook weer nieuwe bijgekomen. Trends in kleuren, opbouw en aankleding worden zichtbaar.

Waren het in 1983 nog 600 foto’s die het Fotojaarboek haalden; nu zitten we inmiddels op ruim 250 pagina’s en meer dan 1700 foto’s. Deze editie is ook weer dikker dan vorig jaar!

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie