jaarwisseling
| 12:02 | Freek Mulder

Fijne jaarwisseling!

Worden jullie er ook zo moe van? Je kunt het nieuws niet luisteren of kijken of er is weer eens wat mis in ons kikkerlandje of daarbuiten. Alles en iedereen is in crisis. Naast de allesoverheersende coronacrisis, die overigens hand in hand gaat met de zorgcrisis, hebben we nog een woon-, leraren-, personeels-, stikstof-, PFAS-, CO2-, chip & onderdelen- en een klimaatcrisis. Het lijkt wel of niets meer normaal functioneert.

Gelukkig zijn altijd leuke en positieve dingen die de burger weer moed geven. Je moet ze alleen wel willen zien. Een prima voorbeeld is de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Zoals eerder al eens verteld, is dit bedacht binnen de Truckstar-geledingen maar groot geworden door de inzet van veel betrokken partijen in de transportsector. Tijdens de afgelopen editie op 9 december hebben honderden bedrijven meegedaan om met name jullie eens flink in het zonnetje te zetten. Wij van Truckstar waren met meerdere teams op pad om maar liefst 40 Truckstarstickers te spotten. Het blijft superleuk werk. Het enthousiasme bij de chauffeurs als we hen al rijdend of op een parking spotten is geweldig. Iedereen begrijpt meteen waarvoor de Truckstar-medewerkers onderweg zijn. Logisch want wie wil er niet handje contantje een leuk zakcentje krijgen.

Al met al en mede door alle media aandacht kon je de Dag van de Vrachtwagenchauffeur eigenlijk niet gemist hebben. Het zou geweldig zijn als het begrip voor het mooie vak van vrachtwagenchauffeur bij het grote publiek wat langer duurt dan die ene speciale dag. Jullie zijn immers de mensen die alle (noodzakelijke) spullen vervoeren. Als jullie er niet zouden zijn dan hebben we een crisis die alle andere crisissen tot wolkjes voor de zon doet verdwijnen. Ik zal het daarom maar hard uitspreken: “wij van Truckstar zijn trots op onze chauffeurs”.

Maak er een mooi en veilig 2022 van, en check onderstaande video om 2021 knallend uit te rijden!

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie