Een nieuwe website!
| 17:03 | Truckstar Redactie

Een nieuwe website!

Truckstar heeft een nieuwe website!

We hebben jarenlang plezier gehad van onze oude website, maar de tijd is nu rijp voor een frisse, nieuwe website met veel meer mogelijkheden.

En daar hebben we jou bij nodig! Maak nu je eigen profiel aan, en help onze website nog verder te vullen! Als je aangemeld bent kun je namelijk jouw foto’s en video’s uploaden en delen met anderen. Ook kun je bijvoorbeeld jouw droomtruck toevoegen, én je kunt reageren op foto’s en nieuwsberichten.

Ook nieuw is een zeer uitgebreide truck-base, met merkenpaina’s waarin je alle truckmerken, cabinetypes en de huidige motoren terugvindt, en heel veel nieuws en informatie. De truckbase is bovendien gelinkt aan de fotogalerij. Ook vind je een grote serie rij-testen van de afgelopen jaren.

Tevens kun je op de nieuwe Truckstar-website transportbedrijven zoeken en vinden, maar ook wegrestaurants, wasstraten en rijscholen!

Staat jouw transportbedrijf er niet tussen, of de wasstraat bij jou om de hoek? Voeg die dan toe en maak de Truckstar-site nog completer.

Maar de gebruikelijke zaken zoals dagelijks nieuws, de Truckstarshop en Roadcardshop vind je natuurlijk ook weer terug, en alle informatie rond het festival.

2 Reacties
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie