De eerste trucks glimmen al
| 10:02 | Korneel Luth

De eerste trucks glimmen al

De eerste showtrucks staan al te glimmen op de paddock van het TT Circuit.

Tijdens het Truckstar Festival hebben we zo’n 500 trucks uit de speciale categorieën op de paddock staan. Die trucks komen nu binnen, en voor hen hebben we weer een wasstraat ingericht. Hier staan de heren professionals van Biesebos truckwash met hogedrukspuiten, handborstels en de juiste wasproducten de trucks na een – veelal lange – reis naar Assen weer helemaal op te frissen.

De eerste trucks glimmen al
Biesebos Truckwash verzorgt op professionele wijze het wassen van de trucks op de paddock.

Nieuwe topman Renault Trucks
Na een rit uit Denemarken krijgt deze sublieme Joker-Actros een verfrissend bad.

Special paint-trucks, showtrucks, Mooiste Truckstraat

Op de paddock komen weer talloze binnen- en buitenlandse showtrucks en special painttrucks te staan. Ook de deelnemers aan de Mooiste Truckverkiezing staan hier natuurlijk en het is van het grootste belang dat elke truck er perfect uitziet.

Daarbij is het wassen en afspuiten van de trucks een belangrijke eerste stap. Het poetswerk dat daarop volgt komt echter op de chauffeur en aanhang aan. Blinken doet het in ieder geval nu al!

Nieuwsgierig naar de nieuwe XF?
De Tutanchamon is ook gearriveerd vanuit Zweden. Eigenaar Ralf Ekdhal (links) kijkt kritisch toe hoe de truck schoongemaakt wordt.

De eerste trucks glimmen al
En dan volgt het poetsen. Er is veel aan gelegen de trucks er zo strak en zo glimmend mogelijk uit te laten zien. En niet alleen voor het publiek en de honderden mooie foto’s: uiteindelijk doen de trucks mee aan prestgieuze verkiezingen. Deze Scania van P. van Setten staat in de Mooiste Trucksstraat en doet mee aan de Mooiste Truck van Nederland-verkiezing. 

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie