DAF XD ETS2
| 14:29 | Arjan Olsthoorn

DAF XD distributietruck toegevoegd aan ETS2

DAF Trucks en SCS Software hebben de Nieuwe Generatie DAF XD distributietruck toegevoegd aan Euro Truck Simulator 2 (ETS2). De ‘International Truck of the Year 2023’ is daarmee, officieel, de allereerste distributietruck die in de enorm populaire computergame verschijnt.

“In het computerspel kunnen gamers de XD virtueel ervaren. De grote voorruit en grote zijruiten met ultra-lage ruitlijnen zorgen in combinatie met de laaggeplaatste cabine en de Kerb View Window voor een ongeëvenaard direct zicht. Optimaal indirect zicht wordt – ook in de game – gegarandeerd door de unieke DAF Corner View en het DAF Digital Vision System,” aldus Rik van Aken, Director Marketing bij DAF Trucks

ETS2

“Ik ben verheugd onze samenwerking met DAF Trucks voort te zetten door de DAF XD in Euro Truck Simulator 2 op te nemen. De introductie van de DAF XD in onze gamewereld is een belangrijke mijlpaal in onze missie om elke reis zowel leuk als authentiek te maken”, aldus Pavel Šebor, CEO van SCS Software. De Euro Truck Simulator is verkrijgbaar via de STEAM store.

“We zijn enthousiast om de DAF XD in Euro Truck Simulator 2 te zien. Zo kunnen duizenden gamers de talloze unieke kwaliteiten van onze bekroonde distributietruck zelf ervaren”, besluit Van Aken.

4 Reacties
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie