DAF nogmaals in de prijzen
| 15:11 | Truckstar Redactie

DAF nogmaals in de prijzen

CF85 uitgeroepen tot ‘Fleet Truck of the Year’ door Engels magazine.

Kortgeleden overhandigden we van Truckstar de ‘Truck van het Jaar’ aan DAF. Woendag nam het merk in Londen opnieuw een prijs in ontvangst.

Op het ‘Motor Transport Awards’ evenement werd de DAF CF85 uitgeroepen tot ‘Fleet Truck of the Year’, wat zoveel betekent dat de DAF als beste naar voren komt voor fleetowners. Het is de elfde (!) keer dat DAF met haar truckrange voor de middellange afstand  deze prijs wint, wat een record is in de geschiedenis van deze award.

“DAF levert voor de fleetowner het beste allround pakket met een uitstekende klantenondersteuning en een toonaangevende after sales service”, concludeerden vervoerders na een vergelijking van alle grote truckfabrikanten.

Naast deze zaken wordt ook de zuinigheid van de trucks genoemd: “De CF werd al langer gezien als een van de zuinigste trucks op de markt. Met de meest recente ATe-technologieën kunnen opnieuw aanzienlijke besparingen worden gerealiseerd, belangrijk in tijden waarin brandstofprijzen tot recordhoogtes zijn gestegen”, meldt Ray Ashworth, managing director van DAF Trucks UK.

De Motor Transport Awards zijn in het leven geroepen door het gelijknamige magazine Motor Transport en worden in Engeland als toonaangevend beschouwd. 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie