DAF introduceert opbouwwebsite
| 09:41 | Truckstar Redactie

DAF introduceert opbouwwebsite

DAF trucks introduceert een speciale ‘Bodybuilder information website’ voor de opbouwindustrie.

De website biedt opbouwers op eenvoudige wijze toegang tot gegevens en richtlijnen voor een efficiënte opbouw van een DAF chassis. 

Wanneer een DAF-truck de fabriek verlaat, zorgt in veel gevallen een carrosseriebedrijf voor de montage van een specifieke opbouw of de montage van bijvoorbeeld een laadkraan. Voor deze bedrijven zijn op de nieuwe DAF-website onder andere gedetailleerde chassistekeningen, specificatiebladen en opbouwrichtlijnen te vinden. Daarnaast biedt de website rastertekeningen die gebruikt kunnen worden als hulpmiddel bij het aanbrengen van reclamemateriaal.

DAF wil met de nieuwe website de opbouwindustrie ondersteunen in een zo efficiënt mogelijke werkwijze. Om die reden zijn er via de website ook CAD-bestanden te downloaden en zijn er 3D-bestanden beschikbaar waardoor een klant exact kan zien hoe zijn truck er in de praktijk uit komt te zien.

Leerzaam
De website is vrij toegankelijk en de bestanden zijn makkelijk te downloaden. Ook als je geen carrosseriebouwer bent is de website daarom best interessant om eens te bekijken. De website is beschikbaar in het Engels, Nederlands, Tsjechisch, Frans, Duits, Hongaars, Italiaans, Pools, Spaans en Russisch.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie