DAF driver challenge
| 14:03 | Arjan Olsthoorn

Christian Wesselius staat in Internationale finale DAF Driver Challenge

Wordt de Nederlandse Chauffeur Christian Wesselius (van Dobbe Transport) chauffeur van het jaar? Dit weekend doet hij mee aan de DAF Driver Challenge.

De deelnemers gaan strijden om de felbegeerde titel: chauffeur van het jaar. Eerder wonnen zij de nationale DAF Driver Challenge finale. Een uitstekende chauffeur is een echte ambachtsman/vrouw en verhoogt de prestaties van een truck tot een maximum. De challenge zal bepalen welke vrachtwagenchauffeur de ultieme professional is.

Christian Wesselius

Christian Wesselius neemt deel aan de internationale finale van de DAF Drive Challenge.

Onderscheidende factor
De resultaten van alle 30 nationale tests werden verzameld om 18 finalisten te bepalen. Zij nemen deel aan de finale dit weekend. De finale vindt plaats op het indrukwekkende Goodyear Testterrein in Luxemburg.

Richard Zink, Directeur Marketing & Sales en Lid van de Raad van Bestuur bij DAF Trucks: “Reeds tientallen jaren produceren wij vrachtwagens die toonaangevend comfort bieden voor de bestuurder, een breed scala aan technologieën zijn ontworpen om chauffeurs dagelijks te ondersteunen. Desalniettemin is het de bestuurder die het ware potentieel van een voertuig eruit haalt.”

Meer informatie vind je op de website van DAF.

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie