Aksoylu
| 14:32 | Arjan Olsthoorn

Aksoylu semi-dieplader voor Kraakman

Kraakman Landbouw, Tuin en Parkmachines heeft een nieuwe Aksoylu semidieplader in gebruik genomen. De oplegger werd geheel naar wens gebouwd en uitgerust, met onder meer grote wielkuilen en extra opbergkasten.

De door Twente Trucks in Rijssen geleverde oplegger, van Turkse makelij, is voorzien van extra grote wielkuilen voor landbouwmachines met grote wielen. Ook in de neksectie zijn wielkuilen aangebracht, waardoor daar ook een landbouwtrekker vervoerd kan worden binnen de maximale hoogte.

Compleet

De semi- dieplader is aan de achterzijde scharnierbaar uitgevoerd waardoor de oprijhoek minimaal is. De achterzijde is tevens 1,5 meter hydraulisch uitschuifbaar. In de achterzijde zijn achter slimme luiken maar liefst vier oprijplaten opgeborgen. Twee voor aan de achterzijde en twee om op de nek te kunnen rijden. Verder is de oplegger uitgerust met een groot aantal sjorogen.

De wielkuilen zijn afgedekt met gegalvaniseerde stalen, uitneembare delen die overrijdbaar zijn tot 6 ton wieldruk. Verder is de, bijzonder complete oplegger uitgevoerd met een elektrisch-hydralische lier, uitschuifbare, verlichte breedte borden en extra opbergkasten voor ladingzekering materiaal.

Europese componenten

Aksoylu trailers worden geheel op klantwens geproduceerd in Turkije, en uitgerust met Europese componenten. Zo is alle hydrauliek, inclusief de lier op afstand te bedienen met afstandsbediening. De oplegger is verder uitgevoerd met BPW-assen, Wabco-remmen en electronica en Aspock verlichting. De eerste as is als liftas uitgevoerd.

Het volledig gegalvaniseerde chassis is gespoten in de kleuren van John Deere dealer Kraakman. Dit bedrijf heeft 18 vestigingen door heel Nederland en vervoert de landbouwmachines met 6 eigen combinaties.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie