Sterk
| 09:18 | Arjan Olsthoorn

25 Sterk kooiaap-trailers voor Martin van den Bogerd

Om de groei bij te benen heeft transportbedrijf Martin van den Bogerd 25 kooiaap-opleggers aangeschaft bij Sterk Trailers.

Martin van den Bogerd is al sinds jonge leeftijd werkzaam in de logistiek. In 2003 heeft hij Zijderhand Transport B.V. uit Moerkapelle overgenomen. Hier wordt het vervoer van betonproducten voor de weg- en waterbouw en het transport van zeecontainers verzorgd. Na 10 jaar is de locatie in Moerkapelle te klein en vestigt het transportbedrijf zich in Bergschenhoek. Met maar liefst 2,5 hectare bedrijfsterrein wordt hier onder andere het vervoer van houtproducten verzorgd. Met een meeneemheftruck is het mogelijk om deze materialen bij de klant te lossen. Vanwege de groei zijn er onlangs 25 nieuwe kooiaap-opleggers aangeschaft bij trailerbouwer Sterk.

Sterk

Sterk kooiaap-oplegger

Bij veel klanten zag Sterk Trailers dezelfde wensen terugkomen. De oplegger moet sterk zijn, een brede vloer hebben, uitgerust zijn met zware klemrongen, voorzien van veel rongpotten en sjorogen en diverse opbergmogelijkheden. Om de levertijden en prijzen te optimaliseren heeft Sterk Trailers daarom twee complete modellen samengesteld. Een korte gestuurde twee-asser en een langere gestuurde drie-asser. Deze modellen worden door Sterk Trailers continue geproduceerd zodat de levertijden zo optimaal mogelijk zijn.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie