TT-circuit wordt weer truckdorp
| 17:24 | Truckstar Redactie

TT-circuit wordt weer truckdorp

Binnenkomst konvooien succesvol gestart.

Eindelijk is het Festival echt begonnen! Inmiddels hebben we zo’n 750 trucks een plekje gegeven langs de baan en de overige konvooien zullen snel volgen.

Truckstar hoofdredacteur Arjen van Vliet over het inparkeren: ,,Vooralsnog loopt alles op rolletjes. We voorzien geen problemen en de verwachting is dan ook dat we alle trucks op tijd een plek kunnen geven.’’

En dan kan het feest ook voor de chauffeurs beginnen. Tuinstoelen uitladen, barbecue’s aansteken en een feestje bouwen! Let wel op als je zelf ook aanwezig bent op het Festivalterrein: vanavond is het niet toegestaan om harde muziek te draaien. Hou het dus leuk voor iedereen en zorg dat het volume laag blijft!

Holer Togni oefent
Ook onze Italiaanse vriend Holer Togni is gearriveerd. Hij zal dit weekend meerdere malen een stuntshow verzorgen voor de hoofdtribune. Ondanks het onvoorwaardelijke vertrouwen dat wij in Holer hebben wilde de stuntveteraan toch nog even oefenen. Dat deed hij vanmiddag. Beelden hiervan kun je hieronder bekijken.

Alles duidt erop dat we weer een onvergetelijk Festival gaan beleven. Eigenlijk rest ons nog maar een ding: jullie ontzettend veel plezier wensen!

Wordt vervolgd!

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie