| 13:11 | Bert Mateboer

Tien robuuste Volvo’s voor Sinke

Sinke Transport breidde zijn wagenpark in 2017 al uit met vier containerwagens en een zwaartransporttrekker, alle van het merk Volvo. Begin dit jaar zijn daar nog eens vijf Volvo’s bij gekomen: twee portaaltrucks, twee haakarmtrucks en een kraak-perswagen.

De nieuwe wagens zjjn een gevolg van de uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten. De Sinkegroep is actief in grondverzet, sloop en recycling. De recyclingtak is vorig jaar met 25% uitgebreid.

Rijke uitrusting

In samenspraak met dealer Bluekens zijn de Volvo’s FH gebouwd op een full innerliner chassis met 23-tons tandem. De hele serie is bovendien voorzien van een stalen bumper, aslastindicator, achteruitrijcamera met signaal en opgebouwd met HIAB-laadsystemen. Alle nieuwe Volvo’s van Sinke zijn uitgerust met Dynamic Steering omdat het werk veel kort draaien vergt in smalle straatjes en ruw terrein.
Sinke Transport in Kruiningen verricht container-, en zwaartransport, zowel voor de bedrijfsactiviteiten van Sinkegroep als voor derden. De groep, die wordt geleid door de broers Wilco en Lau Sinke, houdt zich bezig met aannemingswerk in de grond-, weg- en waterbouw, sloop, asbestsanering en de recycling van bouw- en bedrijfsafval.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie