Fransen Gerrits
| 09:01 | Arjan Olsthoorn

Rijdend kunstwerk voor jubilerend Fransen Gerrits

Mengvoerbedrijf Fransen Gerrits uit Erp laat het 125-jarig jubileum niet onopgemerkt voorbijgaan. Dit jaar prijkt het op de achterkant van alle bulkwagens: ‘Sinds 1897’. Ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan liet Fransen Gerrits één jubileum bulkwagen maken. Deze ‘limited edition’ bulkwagen ging vanmorgen voor het eerst de weg op.

“Onze bulkwagens zijn onze trots en een belangrijk visitekaartje van het bedrijf. Daarom hebben we speciaal voor het 125-jarig bestaan, één van onze bulkwagens laten omtoveren tot een waar kunstwerk! Het futuristische ontwerp van deze unieke jubileum bulkwagen schetst een creatieve afspiegeling van het bedrijf en de sector en laat verleden en heden samenkomen. Het ontwerp staat symbool voor 125 jaar ondernemerschap”, vertelt Huub Fransen, directeur en mede-eigenaar van Fransen Gerrits BV.

Ringo Mollinger

Visual Artist Ringo Mollinger ontwierp en produceerde dit rijdende kunstwerk. Het eindresultaat? Een unieke, artistieke en kleurrijke creatie. Het rijdende kunstwerk is klaar om in weer en wind vele kilometers te maken. De chauffeur en zijn bijzondere vrachtwagen zal met name zeugen, biggen en vleesvarkens van voer voorzien.

Fotoactie

Tevens start het mengvoederbedrijf met een actie: zie je de jubileum bulkwagen rijden of staat hij bij jou op het erf te lossen? Maak een foto, post ‘m met de hashtag #bulkwagen op Facebook of Instagram en maak kans op leuke prijzen, zo laat het bedrijf weten. Meer info vind je op fransengerrits.nl.

Fransen Gerrits

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie