DAF ETS2
| 11:50 | Arjan Olsthoorn

Rijd de nieuwe DAF XG en XG+ in online game ETS2

DAF Trucks en SCS Software hebben de handen ineengeslagen en de nieuwe generatie DAF XG en XG+ toegevoegd aan de immens populaire computergame Euro Truck Simulator 2.

Hierdoor is het mogelijk om nu al een bijna levensechte rit te maken in DAF’s revolutionaire, nieuwe serie trucks. De serieproductie van de echte Nieuwe Generatie DAF trucks start in oktober 2021.

Nieuwe regelgeving

DAF is de eerste fabrikant die een truckserie heeft ontwikkeld die profiteert van de nieuwe Europese regelgeving op het gebied van afmetingen en gewichten. De nieuwe XF, XG en XG+ bieden de hoogste kwaliteit, een 10% lager brandstofverbruik, een volledig pakket passieve en actieve veiligheidsvoorzieningen en een geheel nieuw niveau van luxe.

Productie nieuwe DAF

De productie van de nieuwe generatie DAF start in oktober. Het computerspel Euro Truck Simulator 2 biedt echter de kans om alvast virtueel plaats te nemen achter het stuur. Dat kan na registratie op de ‘DAF Ride and Drive’ stand in de onlangs geïntroduceerde DAF Virtual Experience (https://virtualexperience.daf.com).

Euro Truck Simulator is een game van SCS Software en is verkrijgbaar via de steam store.

DAF ETS2 DAF ETS2

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie