Joy ride met truck
| 16:30 | Truckstar Redactie

Poolse chauffeur aangehouden na aanrijding

Een Poolse chauffeur is aangehouden nadat hij met zijn truck in de flank van een Nederlandse truck knalde die voor een stoplicht stond te wachten op de N207.

Dat meldt het Haarlems Dagblad. De chauffeur van de Nederlandse truck raakte door de klap gewond en kwam bekneld te zitten. De brandweer moest de deur uit de truck knippen om de man te bevrijden.

De Poolse chauffeur raakte eveneens gewond. Hij werd echter niet alleen medisch behandeld, hij werd ook aangehouden omdat hij warrig reageerde. Of er alcohol in het spel was, moet nog blijken. Verkeersongevallen- analisten van de politie doen momenteel onderzoek naar precieze toedracht.

Het ongeluk gebeurde op de Leimuiderweg (N207) op het kruispunt met de Valutaweg bij Nieuw-Vennep.

Foto: ANP

1 Reactie
  1. We kijken er al bijna niet meer van op als een oostblokker weer eens van dit soort fratsen uithaald. Terwijl onze eigen chauffeurs het steeds moeilijker krijgen met al die beperkingen.rijden onze balkanvrienden er maar op los waneer word dit nu eens werkelijk aangepakt neem nu die uitzending van Zembla, duidelijker kan het niet in beeld gebracht worden waneer word er nu eens echt werk van gemaakt.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie