Onze eXtreme rijdt in Frankrijk
| 12:06 | Truckstar Redactie

Onze eXtreme rijdt in Frankrijk

Onlangs werd onze eXtreme Volvo gespot in Frankrijk met Franse kentekenplaten.

In de aanloop naar het Truckstar Festival 2010 bouwden wij deze Volvo FH540 op enigszins extreme manier op. Tijdens de onthulling deed de eXtreme flink wat stof opwaaien, en daarmee werd één doel meteen bereikt: hij maakte heel wat emoties los!

Maar toen…
Na het festival kocht BAS Trucks Veghel de auto van Volvo Trucks Nederland, en daarmee verloren wij onze eXtreme uit het oog. Onlangs werd ie echter weer gespot, en het is mooi om te zien dat de auto nu gewoon lekker aan het werk is op de Franse wegen.

De truck werd in samenwerking met Volvo Nederland opgebouwd. Nadat hij in Gent van de band was gekomen, ging Truckstar-medwerker Iep van der Meer samen met diverse specialisten aan de slag. De eXtreme Volvo moest superstrak worden, een truck zoals nog nooit iemand er één gezien had.

Alles werd aangepakt: van de achterbumper tot de grille-partij, en ook het interieur werd verbouwd. Sommigen hadden een wat wildere truck verwacht en waren teleurgesteld. Maar er waren ook velen die het gladde uiterlijk, en bijvoorbeeld de speciale zonneklep, én de bijzondere matte lak zeer konden waarderen.

Foto boven: de eXtreme Volvo op een parking in Frankrijk.  –   Foto onder: de eXtreme tijdens zijn onthulling op het Truckstar Festival 2010.

Onze eXtreme rijdt in Frankrijk

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie