Arnold Mellema
| 12:00 | Arjan Olsthoorn

Nieuwe Iveco S-Way voor Arnold Mellema

Recentelijk heeft Arnold Mellema Transport een nieuwe Iveco S-Way in gebruik genomen. De Iveco is af fabriek in de metallic grijze kleur geleverd en heeft een Cursor 13 motor met 530pk.

De trekker is rondom luchtgeveerd en de cabine is geveerd door middel van 4 luchtbalgen. Verder is de trekker ruim uitgerust met onder andere lederen stoelen en stuurwiel en een infotainmentsysteem met smartphone integratie. De full-led koplampen zorgen voor een maximale heldere lichtopbrengst waardoor  de donkerste wegen alsnog goed verlicht zijn. Dankzij de geïntegreerde standairco kan Arnold ook in de zomermaanden comfortabel genieten van zijn nachtrust.

De Iveco is ook voorzien van een retarder, dat zorgt voor extra rem vermogen en zo kunnen de schijfremmen nog verder ontlast worden wat uiteindelijk voor minder slijtage zorgt. De twee grote dieseltanks zorgen samen voor een capaciteit van 1.260 liter. Dat in combinatie met een Ad-Blue tank van 135 liter, zorgt ervoor dat er een flink aantal kilometrs gemaakt kunnen worden zonder bij te tanken.

Arnold Mellema

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie