Nabuurs
| 09:35 | Arjan Olsthoorn

Nabuurs opent nieuwe vestiging in Haps

Onlangs is op bedrijventerrein Laarakker in het Noordbrabantse dorp Haps het nieuwe duurzame distributiecentrum, en tevens hoofdkantoor, van logistiek dienstverlener Nabuurs opgeleverd.

Nabuurs gaat dit pand samen met Logistiekconcurrent en Bunzl betrekken. Het bedrijfspand bestaat uit 29.000 m² distributieruimte, 3.200 m² mezannineruimte en 1.500m m² kantoorruimte.

Naast verbinding en ruimte om te kunnen blijven groeien speelt duurzaamheid een grote rol. Het nieuwe pand bestaat uit duurzame materialen, is voorzien van zonnepanelen en heeft het geen gasaansluiting. Ook wordt er uitsluitend gebruikgemaakt van elektrische klimaatinstallaties en warmtepompen. Het toekomstbestendige pand heeft het BREEAM certificaat ontvangen en wordt daarmee gezien als uiterst duurzaam.

Vrijdag 12 mei en zaterdag 13 mei staat een feestelijke opening van het nieuwe distributiecentrum- en hoofdkantoor van Nabuurs op de planning. Leveranciers en collega’s zijn met hun gezinnen welkom om het nieuwe pand te komen bekijken.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie