| 14:29 | Mascha Brinkkemper

Geldig van 3 juli 2020 tot 20 juli 2020

Win een Truckstar Festival Feestpakket!

Heb jij ook zo’n zin in een feestje en vind je het ook jammer dat het Truckstar Festival niet doorgaat? Wij ook! Daarom bieden wij in samenwerking met Artiestenbureau Lukassen Produkties en Penelope Groep jou de mogelijk om je eigen mini Truckstar Festival bij jou thuis of op het bedrijf te winnen!

Met het Truckstar feestpakket kun je op zaterdag 25 juli alsnog een super gezellige avond hebben. Het is niet meer mogelijk om met deze actie mee te doen. De winnaar krijgt maandag 20 juli bericht. Het pakket wordt op vrijdag 24 juli geleverd. Niet gewonnen, wil je zeker zijn van een gezellig feest of liever voorkeur voor een andere datum en of themafeest? Klik dan op de button hieronder en bekijk alle mogelijkheden. 

 

 

24 Reacties
 1. Zou ontzettend leuk zijn voor mijn schoonzoon. Zit ook altijd op de weg. en over drie weken jarig. dat zou een enorme verrassing zijn. Ik gun het hem enorm

 2. Leuke actie, als ik win geef mijn prijs maar aan Debora haar zoon, 2 jaar bezig voor zijn rijbewijs met een beperking…..respect👍Ik heb 2 gezonde jongens allebij hun grote rijbewijs gehaald, en alles wat ze zich kunnen wensen. Dus geef de prijs aan Debora haar zoon.

 3. 25 juli 2020 hadden wij ons 25 jarig huwelijksfeest gepland staan . Door de Corona regels hebben we ons feest moeten afzeggen . Jammer. Misschien door dit pakket toch nog een klein feestje voor mijn man.

 4. Wij vervoeren voor 5 firma’s en bedrijven materialen voor events en festivals. Maar nu alles op zijn gat ligt missen we wel een feestje 🎉, ook het truckstar feest waar verschillende auto, s van ons bedrijf staan, dus ik zou mijn collega’s erg verrassen met een leuk feestje

 5. Dit zou leuk zijn voor een groep fanatieke truckstar gangers. Ze wilden een kleintje truckstar houden in samenwerking met Jan en Bertha. Maar helaas wil de gemeente Assen hier niet aan meewerken.

 6. Zou leuk zijn voor een groep fanatieke truckstargangers. Deze groep wilden een kleintje TruckStar organiseren met camping Jan en Bertha. Maar helaas geeft de gemeente Assen hier geen vergunning voor.

 7. Ik zou onze verjaardagen graag een keer overdoen (nu het weer mag) met mijn familie en vrienden, waaronder enkele chauffeurs. Ben zelf 43 jaar int chauffeur geweest.

 8. Super aktie!!!
  zou zo mooi zijn om te winnen wij missen het echt dit jaar het festival
  dan kunnen we er toch nog een mooi weekend maken met collega’s en wat bekenden

 9. Wij geven met de truckstar Assen gangers een kleine truckstar avond in Hem het zou geweldig zijn het pakket te winnen om zo echt het Assen gevoel te krijgen deze avond .

 10. Het zou super zijn als mijn zoon het zou winnen hij verdient dit zo .al 2 jaar bijna bezig om zijn trekker rijbewijs te halen en nu 13 juli mag hij voor zijn examen ..en dit allemaal doet hij met een beperking

 11. Zou leuk zijn voor de hard werkende chauffeurs. Zeven dagen door weer en wind .Dag en nacht actief.

  Ze staan altijd voor de boeren klaar . En voor ons bedrijf TGG

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie