| 13:58 | Femke Ooms

Geldig van 30 oktober 2020 tot 27 november 2020

Vul het formulier in om kans te maken

Win één van deze vier prachtige schaalmodellen (schaal 1:50). In samenwerking met WSI Models geven wij van ieder model twee exemplaren weg. Let op! Je kunt maar 1 keer mee doen. Dus ook maar 1 model kiezen.

Wil je deze modellen direct bestellen of ben je benieuwd naar het totale aanbod van WSI Models? Klik dan hier.

17 Reacties
 1. Na jaren op de Vrachtwagen bij Booij in Twello en bij Nabuurs hap ben ik helaas in de WAO gekomen
  Ik mis het vak enorm en ik heb jaren geleden een vitrine kast gekocht met modellen zoals toen ja van deze tijd heb ik nog niks omdat de prijzen erg hoog voor mij zijn dus word vaak een tweedehands model zou leuk zijn om een nieuw model in de kast te hebben

 2. Gefeliciteerd met dit jubileum!
  Zou leuk zijn eens iets te winnen, ben sinds het eerste gratis nummer met de DAF 2800 op de voorpraat lid.
  Nog nooit iets gewonnen, ondanks altijd de Truckstar sticker te hebben opgeplakt en menig ander acties en prijsvragen te hebben ingevuld.

 3. A Bliek
  Hoop een keer iets te winnen ben sinds 1980 lid van truckstar. Zou leuk zijn een miniatuur auto actie te houden waar trouwe leden ze kunnen kopen met korting zo als de trekkers die jullie wel eens geven aan nieuwe leden bij abbonement
  Doe altijd mee met jullie mail en win en ook met de puzzel maar helaas nooit prijs hoop deze keer wel m.v.g. een trouw lid ga zo door mooi blad

 4. Mijn verstandelijk gehandicapte zoon zou graag het door hem opgegeven model willen winnen. Hij is al heel lang geabonneerd op “Truckstar” , lost altijd de puzzel op maar heeft nog nooit iets gewonnen.
  Met vriendelijke groet

 5. Mooie modellen.
  Na 45 jaar op de truck te hebben gezeten geniet ik nu van mijn pensioen.
  In die periode is er veel veranderd, veel verschillende merken gereden,OM Bedford Pegasso Volvo DAF MAN Scania Mercedes en nog meer. Ladingen waren ondermeer levenmiddelen, Stukgoed, diervoeders, kunstmest, Levend vee, Bouwmaterialen en de laatste jaren heb ik in het afval gezeten. Ik heb met trekker/oplegger en motorwagen met aanhanger gereden. Interesse naar het vak heb ik nog steeds en over gedragen naar mijn zoon wat lading betreft zie graag veewagens en wat merk betreft is dat natuurlijk DAF. Ik heb een keer een 6 maand oude Sc….. met mijn collega geruild voor mij 13 jaar oude DAF waar ik nog 5 jaar met veel plezier mee gereden heb. Toen deze dame bijna 19 was had ze beste tijd gegeven en na 1,2 miljoen km in het containerwerk was ze op.
  Model bouw is mijn grote hobby ik ben begonnen met 1/25 bouwdozen. Nu bezig met 1/50 en alleen DAF, niet alleen verzamelen maar ook verbouwen, uit meerdere modellen 1 auto maken. De laatste die ik gemaakt heb is de Peterbilt uit de film Duel maar dan met een oude DAF Torpedo cabine er op.
  Via mijn zoon krijg ik iedere maand nog de Truckstar in de bus en lees hem nog met veel plezier

  Groeten Fons Boomkamp

 6. Goeie morgen. Ben al div. jaren met pensioen. Was al vroeg bekend met Truckstar. Heb zelf het eerste nummer hier liggen. Ben bijna op alle feestjes van Truckstar geweest. Eerst Zandvoort en daarna Assen. Ook div. jaren mee gedaan met de chauffeurs spelletjes en ook De Truck verkiezingen. Ook nog div. jaren mee gewerkt met vrijdag voor het Festival div. werkzaam heden. Zoals het opstellen van de mooiste Truck verkiezing. En in de stromende regen langs de baan mee helpen om de trucks netjes te parkeren. Dat allemaal met div. chauffeurs verenigingen. Zou leuk zijn daar een interview te willen geven voor in het blad Truckstar. Ben nu met pensioen maar doe af en toe nog wel eens een ritje bij de Volvo dealer LVS. Wacht wel op antwoord .M.V.G. H .Vriend.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie