Zwaar en Speciaal Transport Special 2020
| 12:26 | Arjan Olsthoorn

Zwaar & Speciaal Transport Special 2020

Bij Truckstar editie 13 ontvangen onze abonnees de tweede special van dit jaar: de Zwaar & Speciaal Transport Special van maar liefst 100 pagina’s met transporten vol brede, hoge, lange of zware ladingen, in binnen- en buitenland. Heb je geen abonnement op Truckstar en krijg je daarom de Special niet automatisch in de bus, kijk dan hieronder voor een tipje van de sluier. Wil je Truckstar nummer 13 én de Special kopen, spoed je dan nu naar de winkel. Maar uiteraard is Truckstar ook online te bestellen. In dat geval krijg je hem thuisgestuurd. En wil je echt niets missen, word dan abonnee.

Een kraan, twee trucks en veel ballast

Twee fraaie Scania-combinaties vervoeren vandaag een 110-tons kraan en de benodigde ballast van Barneveld naar Amstelveen. Chauffeurs zijn Chris Boekhout en Gerhan van den Brink.

Zwaar en Speciaal Transport Special 2020

Applaus voor een keteltransport

Vier enorme aluminium opslagtanks met een lengte van twintig meter en een diameter van 5,3 meter moeten van Duitsland naar Luxemburg. Bolk Transport regelt het vervoer en wint er een prijs mee bij de ESTA Awards 2020. Applaus voor de mensen uit Almelo.

Zwaar en Speciaal Transport Special 2020

Geduld met een puinbreker

Op het programma staat het transport van een forse puinbreker van Almere naar Bunnik. Als transportmiddel dient een Mercedes Actros GigaSpace met daarachter een tweeassige jeepdolly plus vierassige Faymonville-dieplader. Chauffeur is Stefan van der Born (32).

Zwaar en Speciaal Transport Special 2020