| 10:36 | Arjan Olsthoorn

Supertruck Special 2021

Hij is er weer, de jaarlijkse Supertruck Special. Onze abonnee’s ontvangen hem gratis bij een jaarabonnement van Truckstar. De Supertruck Special staat ook dit jaar bomvol met de nieuwste showtrucks uit heel Europa. Lekker genieten van pagina’s vol met de mooiste special paint, stoerste opbouwen en dikste interieurs. De 2021 editie is voorzien van 27 showtoppers! Heb je geen abonnement op Truckstar en krijg je daarom de Special niet automatisch in de bus, kijk dan hieronder voor een tipje van de sluier. Uiteraard is de special ook online te bestellen. In dat geval krijg je hem thuisgestuurd. En wil je echt niets missen, word dan abonnee.

Ciao bella

Nederland bekendste wagenpark heeft er een bijzondere nieuweling bij. Weeda Transport uit Klundert koos voor een Iveco s-Way en liet de truck in Weeda-stijl opbouwen. Net als andere auto’s van Weeda kreeg ook de Iveco een thema mee uit de misdaadhoek.

weeda

Hetzelfde en toch heel verschillend

Vader en zoon Nielsen hebben allebei een grote voorliefde voor Scania, maar hun Scania Next Gens zien er toch behoorlijk verschillend uit.

Nielsen

Eindbaas

De importeur van Volvo-trucks in Noorwegen wilde wel iets bijzonders maken van zijn nieuwe FH16-demo. Dat project liep een beetje uit de hand. Het is duidelijk dat de importeur net de 750 pk sterke FH16 graag een feestje wil bouwen.

Pit Boss

Zoek de verschillen

Heb je het over iconische wagenparken, dan heb je het over dat van Jan C. Swijnenburg Transport. Het bedrijf staat bekend om de dik uitgedoste DAF’s in de bekende rode kleuren.

Jan C. Swijnenburg