Supertruck Special 2020
| 12:20 | Arjan Olsthoorn

Supertruck Special 2020

Hij is er weer, de jaarlijkse Supertruck Special. Onze abonnee’s ontvangen hem gratis bij een jaarabonnement van Truckstar. De Supertruck Special staat ook dit jaar bomvol met de nieuwste showtrucks uit heel Europa. Lekker genieten van pagina’s vol met de mooiste special paint, stoerste opbouwen en dikste interieurs. En we blikken, in het kader van 40 jaar Truckstar, terug op showtrucks van weleer. Heb je geen abonnement op Truckstar en krijg je daarom de Special niet automatisch in de bus, kijk dan hieronder voor een tipje van de sluier. Of ga naar een van de verkooppunten, check hier een verkooppunt bij jou in de buurt. Uiteraard is de special ook online te bestellen. In dat geval krijg je hem thuisgestuurd. En wil je echt niets missen, word dan abonnee.

Frisse verschijning
De nieuwe DAF XF van Steven Hendrikx is door zijn kleurencombinatie een opvallende en frisse verschijning. En dat is precies wat de eigenaar voor ogen had. “Er is heel wat denkwerk in deze truck gaan zitten”, vertelt Steven.

40 jaar supertrucks
In dit jubileumjaar van Truckstar blikt medewerker Niels Jansen terug op enkele supertrucks die de afgelopen veertig jaar op de weg werden gezet.

Dozensjouwer
Op de één of andere manier zijn containerauto’s vaak net even mooier dan gemiddeld. Dat geldt helemaal voor de DAF XF van Jim Verdegaal uit Waddinxveen. Maar het is volgens Jim toch vooral een auto waarmee gewerkt moet worden.

Krachtpatser
Ruim dertig jaar geleden schreef een bijzondere Mack geschiedenis. Deze 500 pk sterke Mack Superliner is beslist één van de mooiste trucks van Australië. Maak kennis met de krachtpatser van Kevin Bowden.