Profielfoto - pb
| 11:16 | Truckstar Redactie

Mackdag verhuist naar Amsterdam

De Truckstar Mack & Speciaal Transport Dag verhuist naar Amsterdam.

De 33e editie van de Mackdag is gedwongen uit te wijken. De bekende locatie van het Veemarkt-terrein in Utrecht staat al jaren in de kijker bij de gemeente Utrecht voor woningbouw.

Organisator Willem Kuiper zag die bui uiteraard hangen en moest voor dit jaar op zoek naar een nieuwe locatie; die heeft hij gevonden:

Amsterdam Zuid-Oost
“In Amsterdam Zuid-Oost bij Amstelborgh Borchland, recht tegenover P2 en de Ziggo Dome”, zegt Kuiper. “We hebben daar een prima locatie gevonden, met iets minder halruimte, maar de opzet en de aantallen trucks en kranen blijven gelijk.”

“Voor onze bezoekers is tevens ruim voldoende parkeer-gelegenheid op P2 en ook onze vier sponsors zijn weer van de partij! Dat zijn Truckstar, Mammoet, Nooteboom en Van der Tol.”

Dit jaar vindt de Mackdag plaats op 30 september.

Uniek evenement
De Truckstar Mack & Speciaal Transport Dag is een uniek evenement in Nederland en de ons omringende landen. Nergens zie je zoveel Macks, andere Amerikaanse trucks, FTF’s, klassieke trucks, kranen en zwaartransport-trucks bij elkaar. Bovendien is er ieder jaar muziek, een truckersmarkt en de sfeer is fantastisch. Een heerlijke dag voor iedere truckliefhebber. 

Klik hier voor meer informatie, en bekijk ook de Facebook-pagina van de Truckstar Mack & Speciaal Transport Dag.

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie