Renault Trucks Experience Center
| 11:05 | Arjan Olsthoorn

LVS opent eerste Renault Trucks Experience Center

Renault Trucks-dealer LVS heeft in Zwaag haar eerste Renault Trucks Experience Center geopend. Hiermee wordt exclusief de aandacht gevestigd op het complete aanbod wat Renault Trucks te bieden heeft binnen het segment bestelwagens en trucks, zowel diesel als elektrisch aangedreven.

LVS creëerde een plek waar alles getoond wordt wat Renault Trucks te bieden heeft. Een breed aanbod van zware bedrijfswagens, en een grote verscheidenheid aan bestelwagens, gespecialiseerd onderhoud & reparatie en een uitstekende 24/7 service.

‘Klanten buiten de truckindustrie’

Jos Bot, directeur LVS; “We voelden de behoefte om een ruimte te creëren die ook geschikt is voor klanten buiten de truckindustrie. Zoals timmerlieden, schilders, aannemers, pakketbezorgers, bloemisten, etc. Een laagdrempelige plek waar zij zich welkom voelen en waar ze alles kunnen zien wat de Renault Trucks Master te bieden heeft. Waar ze deze ook uit voorraad kunnen kopen en die ze tevens kunnen laten onderhouden volgens hun specifieke behoeften. Kortom een plek waar ze een exclusieve Renault Trucks-ervaring kunnen beleven.”

Renault Trucks Experience Center

‘Langdurige betrokkenheid’

Bruno Blin, President van Renault Trucks was bij deze opening aanwezig. “Dit eerste Renault Trucks Experience Center in Nederland toont de langdurige betrokkenheid van LVS bij het merk Renault Trucks en de langetermijnvisie met een nieuw verkoopconcept. Het laat zien dat de Renault Trucks-klant onze #1 prioriteit is, zodat de klant zelf uitgebreid kan kennismaken met onze complete productrange en diensten, inclusief een speciale ruimte voor Renault Trucks E-Tech.”

‘Kijk achter de schermen’

Jerome Berthelet, Managing Director van Renault Trucks Nederland benadrukt: “Dit unieke en moderne concept belicht onze gehele Customer Experience. Van een showroom tot een verkoopruimte waar duidelijk rekening wordt gehouden met de behoeften en wensen van de klant. Van een voertuigoverdracht tot een inspectie en een voorbereiding voorafgaand aan de aflevering waardoor klanten een echte kijk ‘achter de schermen’ krijgen. Naast het bedienen van een nieuw type klant van buiten de truckindustrie, biedt het Experience Center ook de mogelijkheid om truckklanten het merk Renault Trucks echt te laten ervaren.”

Renault Trucks-dealer LVS

Sinds de oprichting in 1936 is LVS gespecialiseerd in het bedienen van professionals met transportoplossingen. Van lichte tot zware bedrijfswagens, van verkoop tot onderhoud, van 24/7 service tot het bouwen en repareren van unieke bestelwagens en trucks. Alles om klanten vooruit te helpen.
Als Renault Trucks & Volvo Trucks-dealer bedient LVS de regio’s Noord-Holland en Friesland binnen Nederland, met vijf werkplaatslocaties, een Used truck locatie en een Renault Trucks Experience Center.

 

LVS

Op de foto v.l.n.r.: Christophe Deshayes – SVP Renault Trucks Europe Sales, Jos Bot – Directeur LVS, Pieter Van der Linden van Sprankhuizen – Algemeen directeur Van der Linden van Sprankhuizen groep, Bruno Blin – President Renault Trucks en Jerome Berthelet – Managing Director Renault Trucks Nederland.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie