Liefde voor de baas gaat ver
| 16:59 | Truckstar Redactie

Liefde voor de baas gaat ver

Veel chauffeurs zijn blij met het werk dat ze hebben, maar een Britse chauffeur gaat wel heel ver met zijn liefde voor z’n werk.

Roy King (30) is chauffeur bij het sloop- en containerverhuurbedrijf Heard Environmental in Basildon en Chelmsford, Essex, en liet onlangs het logo en telefoonnummer van zijn baas op zijn achterhoofd tatoeëren.

“Ik werk hier nu tweeënhalf jaar”, zegt King. “Dit is een goeie baas en de jongens waar ik mee werk zijn prima gasten. Ik heb het hier uitstekend naar m’n zin. Ik ga hier nooit meer weg.”

Ook het telefoonnummer
Het bedrijfslogo alleen was King niet genoeg; het telefoonnummer moest er ook bij. “Nu kunnen mensen achter me in de kassarij bij de supermarkt het nummer zien. Wie weet belt er iemand!”

Hij vervolgt: “Ik had mijn baas verteld dat ik een verrassing voor hem had. Toen ben ik naar binnen gelopen en liet ik hem de tattoo zien. Hij kon het niet geloven.”

Het is overigens niet King’s eerste. Hij heeft inmiddels zeventig tattoeages over zijn hele lichaam.

Bij het bedrijf zelf waren ze – op z’n zachtst gezegd – verbaasd. “We wisten niet wat we zagen”, zegt Kings baas Marie Heard, die het uiteindelijk wel kan waarderen: “De tattoo is 24 uur per dag vol in ’t zicht. Het is een bizar maar enorm compliment aan ons bedrijf.

Bron + foto: Total Essex

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie