huif/gesloten vervoer
| 10:18 | Arjan Olsthoorn

Interviews met chauffeurs uit de categorie huif/gesloten vervoer

De verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland 2021 is voorbij, de winnaars zijn bekendgemaakt in onze livestream. We blikken nog een keer terug op de vrachtwagens in categorie 2 – huif/gesloten vervoer. Presentator Marc van Rossum du Chattel praat met de chauffeurs over hun trots!

Uit meer dan 1400 vrachtwagens, waarvan de foto is gepubliceerd in het Truckstar Fotojaarboek 2021, kozen de lezers de auto die zij een prijs waard vinden. In de categorie huif/gesloten vervoer werden deze trucks genomineerd. Bekijk hieronder de video’s die we maakten met Bryan Vochteloo, Manfred Wolf en Mark van Beek.

Bryan Vochteloo – Dairytop

Van autowasser naar chauffeur op de fraaie Scania. De negentienjarige Bryan valt wat dat betreft met zijn neus in de boter.

Manfred Wolf – M. Wolf

Manfred Wolf (39) heeft inmiddels ruim 65.000 kilometer op de teller van zijn Scania 650S staan. Manfred vertelt: “Uiteraard ben ik er zuinig op, maar het blijft wel gewoon een werkauto.”

Mark van Beek – A.E. Hoogendoorn

Vorig jaar werd Mark van Beek (32) met zijn Scania S650 tweede in zijn categorie. Dit jaar zit hij weer bij de kanshebbers. “Je hoopt gewoon dat je ver komt,” vertelt Mark.

Uitslag

3 – Dairytop
2 – M. Wolf
1 – A.E. Hoogendoorn

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie