Henk Vlot
| 10:27 | Arjan Olsthoorn

Henk Vlot komt in Duitse handen na overname

Henk Vlot Transport en Henk Vlot Forwarding zijn overgenomen door de Duitse Reederei Deymann Gruppe. Dit betekent dat het bedrijf, dat zich hoofdzakelijk bezighoudt met binnenvaart, nu de wegtransportsector betreedt door de oprichting van 2M Logistics. Dit nieuwe bedrijf zal worden geleid door Martin Deymann en Marcel Hulsker.

“Als medeoprichters van 2M Logistics hebben wij de visie om de toekomst van logistiek vorm te geven en duurzame groei te bevorderen. De overname van Henk Vlot Transport & Forwarding is een belangrijke stap in deze richting. Voorlopig blijven we het bedrijf in de gevestigde stijl leiden en streven we naar groei op de lange termijn. Onze topprioriteit is de veiligheid en het welzijn van onze medewerkers. We willen benadrukken dat alle medewerkers en contracten behouden blijven en dat voorlopig alleen de vlag waaronder de vloot opereert verandert: 2M Logistics”, aldus Deymann en Hulsker in een toelichting.

Lees ook: Van de Scheur Logistiek neemt Duijst Transport Soest over

Henk Vlot Transport & Forwarding is gevestigd in Haaften en heeft een wagenpark van 32 vrachtwagens en 45 trailers. De huidige vloot van Reederei Deymann, gevestigd in Haren (Ems), bestaat uit 38 tank-, vracht- en containerschepen.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie