Truckstar Festivalmodel
| 10:02 | Arjan Olsthoorn

Festivalmodel 2022 verkrijgbaar op de Tekno-stand

Na twee jaar wachten is hij er nu echt, het schaalmodel ter ere van het 40e Truckstar Festival!

Voor dit festival is gekozen voor een DAF XG+ 6×2 530 sleepastrekker voorzien van een 5-assige D-TEC ‘breker’ containerchassis. Op dit chassis bevindt zich een 40ft. high cube reefer container. De trekker is verder voorzien van o.a. luchthoorns, verstralers, spatlappen met dagrijverlichting, staande uitlaten, een groot loopbordes, strings, skirts en een dikke Deense achterbumper. Er staat dus echt iets je vitrine.

Het model (schaal 1:50) wordt geproduceerd door Tekno. De verkooprijs bedraagt € 175,- Roadcardleden betalen € 165,-

Let op: Het model is alleen tijdens het Truckstar Festival op het festivalterrein verkrijgbaar bij de stand van Tekno. Waarbij geldt op=op. Reserveren is dit keer helaas niet mogelijk.

4 Reacties
  1. Ben ik op het terrein bij de stent zijn ze al op er zijn er gewoon veel te weinig gemaakt erg jammer. En dat was op zaterdag ochtend. mijn collega is op zondag gegaan dus dacht dan heb ik nog een tweede kans maar nee hoor alles was na 2 uur open te zaterdagochtend al op. Erg jammer.
    Dus vrienden van tekno dat word bij maken.
    Maar het festival was weer een feest.

  2. Erg jammer dat dit model niet te bestellen is want ik heb copd en gebruik zuurstof dus een bezoek aan truckstar festival is voor mij helaas niet meer mogelijk want ik had hem graag in mijn vitrinekast staan

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie