Cornelissen
| 10:36 | Arjan Olsthoorn

Cornelissen reed 900.000 elektrische kilometers in 2023

Cornelissen Transport heeft in 2023 een mijlpaal bereikt, ze hebben meer dan 55 miljoen kilometers afgelegd. Van deze 55 miljoen kilometers zijn er 900.000 elektrisch afgelegd.

“De evolutie van Cornelissen Transport weerspiegelt niet alleen de vooruitgang binnen ons bedrijf, maar ook de bredere ontwikkelingen in de wereld van transport. De start van onze reis begon in 1930, toen Jo Cornelissen zijn transportbedrijf oprichtte in Nijmegen. In die tijd werden kolen nog met paard en wagen vervoerd naar de plaatselijke gasfabriek.”

Winkeldistributie

“Het nieuwe millennium bracht specialisatie in winkeldistributie. En dan, in 2023, hebben we een opmerkelijke sprong gemaakt met 900.000 elektrisch afgelegde kilometers. Deze stap markeert niet alleen een technologische verschuiving, maar ook onze voortdurende toewijding aan duurzaamheid en het streven naar een groenere toekomst. Van paard en wagen naar elektrische voertuigen is een symbolische reis die de transformatie van Cornelissen Transport belichaamt en de voortdurende aanpassing aan de veranderende wereld van transport weerspiegelt.”

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie