| 15:07 | Angelica van Veen

6 april

Mammoet Open Dag 2024

Op zaterdag 6 april 2024 organiseert Mammoet weer een open dag! Op deze dag ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de Heavy Lift Terminal in Schiedam. Maak kennis met de grootste ringkraan, de PTC 210 DS, en kom erachter welke werkzaamheden deze kraan uitvoert.

Natuurlijk zullen de stoere Mammoet-trucks en mobiele kranen niet ontbreken. Je krijgt zelfs de kans om er eentje te besturen. Tijdens deze open dag is de vernieuwde Mammoet Store Experience ook geopend.

Let op: aanmelden is verplicht. Doe dat snel via de website van Mammoet!

Wat is er te doen?

Verspreid over het terrein beleef je een gevarieerd programma voor jong en oud en maak je nader kennis met de bijzondere wereld van Mammoet. Je krijgt een uniek kijkje achter de schermen. Maak kennis met onze kranen én collega’s en leer meer over welke beroepen en functies er binnen Mammoet mogelijk zijn. Daarnaast legt de Mammoet Academy je uit welke kranen er zijn en hoe deze precies werken. De echte durfallen kunnen zelfs plaatsnemen in een echte kraan om te ervaren hoe het werken als kraanmachinist is!

Bekijk de terminal vanaf het water tijdens een rondvaart, ga mee op avontuur en dompel je onder in een echt Mammoet project tijdens een VR experience of kies jouw merchandise uit in de Mammoet Store. En kijk naar een demonstratie van onze grootste ringkraan, de PTC 210 DS, die met kop en schouders boven de terminal uitsteekt. Een hoogtepunt dat je zeker niet mag missen op deze onvergetelijke dag!

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie