Jouw voordelen als abonnee!

Een abonnement op Truckstar heeft zo zijn voordelen. Niet alleen krijg je 13 nummers en twee specials thuisbezorgd, maar kun je tevens kans maken om met je vrachtwagen op het Profile Truckstar Festival te staan. Daarnaast zijn er speciale lezersreizen en fabrieksbezoeken etc. Hieronder een overzicht van de extra’s die je als abonnee kunt krijgen.

Kans op een baankaart voor het Profile Truckstar Festival
Tijdens het Profile Truckstar Festival staan er zo’n 1500 vrachtwagens langs de baan van het TT Circuit in Assen. Daarnaast hebben wij nog voor 300 vrachtwagens plek op de Oude Noordlus en op het binnenterrein vind je nog eens 500 speciale trucks. Omdat wij veel meer aanmeldingen ontvangen dan dat er plek is, wordt er voor de plekken van langs de baan en op de Oude Noordlus geloot. Voorwaarde is wel dat je abonnee moet zijn. Anders kun je niet mee doen. Klik hier voor meer informatie.

Luchtfoto Truckstar Festival

Fabrieksbezoeken
Eens in de zoveel tijd organiseren wij in samenwerking met o.a. Volvo, DAF, of Scania een fabrieksbezoek. Dit is vaak een dag vullend programma. In sommige gevallen is deze dag exclusief voor abonnees van Truckstar. Wanneer zo’n dag georganiseerd wordt voor alle lezers van Truckstar, heb je als abonnee uiteraard voorrang.

Scania fabrieksbezoek succes

Rijdagen
Als een truckfabrikant een nieuw model introduceert organiseert Truckstar soms rijdagen in samenwerking met het desbetreffende merk. In sommige gevallen is dit exclusief voor abonnees van Truckstar. Wanneer zo’n dag georganiseerd wordt voor alle lezers van Truckstar, heb je als abonnee uiteraard voorrang.

Roadcard
Indien je een Roadcard bij je abonnement hebt ontvang je ook nog eens korting op alle Truckstar-artikelen, zoals toegangskaarten voor het Truckstar Festival, boeken, kalenders en schaalmodellen. Zie een overzicht van de huidige producten hier in onze online shop.

Daarnaast krijg je korting op artikelen uit de Roadcardshop. In de Roadcardshop kun je allerlei nuttige en leuke producten kopen voor in en op je vrachtwagen. Maar ook voor diverse boeken, schaalmodellen, sieraden etc. kun je hier terecht. Het gehele assortiment bekijk je hier!

Heb je nog geen Roadcard maar wil je ook van de voordelen genieten. Vraag de Roadcard dan hier aan voor € 7,90 per jaar.