| 13:12 | Arjan Olsthoorn

Truckstar Classics 2

De belangstelling voor klassieke vrachtwagens blijft maar groeien. Vandaar de lancering van Truckstar Classics. Na een succesvolle eerste editie 

Een magazine vol met alleen maar klassieke vrachtwagens, binnen kijken bij verzamelaars, interviews, een restauratieverslag en nog veel meer. Gemaakt door de enthousiaste redactie van Truckstar en 100 pagina’s dik!

Kijk hier in welke dichtstbijzijnde winkel Truckstar Classics te koop is. Of bestel hem hier!

Als kind al gek op MAN

Als kind speelde Wichard Soetens (52) in een oude MAN-truck die op het bedrijfsterrein van zijn vader stond. „Toen is de liefde voor dit merk ontstaan”, zegt hij. Diezelfde truck waarin hij speelde, heeft hij helemaal opgeknapt en in concoursconditie gebracht.

Soetens MAN

De auto van pa

Vrachtwagens als de DAF 95 en de Volvo F12 staan velen nog helder voor de geest. Toch is het alweer 35 jaar geleden dat DAF de 95 introduceerde. Een weerzien met vier trucks die destijds de Nederlandse en Europese wegen bevolkten.

Truckstar Classics

Fluitend door de polder

De brom van de sterke turbodiesel echoot tegen de boerderijen in het Groene Hart. De stoere veewagen ziet eruit alsof hij zo uit het werk is genomen. Het is de trots van vader en zoon Van Dommelen.

Volvo F88 Van Dommelen

Truckstar Classics 2