Van Zaal Transport
| 15:51 | Arjan Olsthoorn

Mercedessen Met MirrorCam voor Van Zaal Transport

Logistiek dienstverlener Van Zaal Transport verstrekt zijn vloot met vijf Mercedes-Benz Actros LS1845 trekkers. De trekkers vervangen vijf oudere wagens en zijn recent geleverd door Mercedes-Benz Gomes uit Aalsmeer.

Vanwege deze vooruitstrevende technologieën heeft Van Zaal Transport voor dit merk gekozen. Vooral de veiligheidsopties spreken het bedrijf aan. Ook de ‘Active Brake Assist’ is voor het bedrijf een reden om voor Mercedes-Benz te kiezen. Dit systeem helpt bij het herkennen van een dreigend ongeval. Als het systeem langzaam rijdend of stilstaand verkeert herkent en merkt dat de chauffeur hier niet op anticipeert, dan geeft het hoorbare en zichtbare signalen. Reageert de chauffeur vervolgens niet of niet tijdig, dan grijpt het systeem in. Indien nodig zelfs met een noodstop. Ditzelfde geldt wanneer het systeem fietsers, voetgangers of een hekje in de dode hoek signaleert.

Van de vijf nieuwe trekkers, werd er één al vooruit geleverd. Van Zaal-chauffeur Robin Kruit mocht daarvan de sleutels in ontvangst nemen en een testrit maken naar TreeVention, de beurs voor kwekers uit de Euregio. Daar stond de Mercedes in onze stand, wat op veel enthousiasme van aanwezige bezoekers kon rekenen. Naast de trekkers, levert Gomes ook vijf nieuwe vijf 2-as gestuurde Leci koeltrailers. Deze zijn ter uitbreiding. Recent nam Van Zaal Transport ook al vijf nieuwe DAF trekkers in gebruik, ter uitbreiding van het wagenpark.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie