DAF XF
| 10:45 | Arjan Olsthoorn

Van Zaal Transport breidt vloot uit met vijf DAF’s XF

Logistiek dienstverlener Van Zaal Transport investeert in vijf nieuwe DAF trekkers. Hiermee breidt het bedrijf zijn vloot uit. Het gaat om vijf gloednieuwe trekkers van het type DAF XF480, uitgevoerd in de kenmerkende rode huiskleur.

De trekkers zijn onlangs voorzien van een een boordcomputer en afgelopen week afgeleverd. Dit gebeurde door TB Truck & Trailer Service uit Utrecht. “Een modern, jong en veilig wagenpark is voor ons heel belangrijk. Daarom investeren wij ieder jaar in nieuwe wagens. Bij onze keuze voor nieuw materieel spelen milieuvriendelijkheid en veiligheid een grote rol”, vertelt Marc Smit, wagenparkbeheerder bij Van Zaal Transport.

“Deze wagens hebben zuinige motoren en veel veiligheidsopties. Bovendien is dit merk geliefd onder onze chauffeurs, wat ook een belangrijke reden is om voor DAF te kiezen”, legt Marc uit. Van Zaal Transport is full service logistiek dienstverlener voor de sierteeltsector. Jaarlijks vervoert het bedrijf miljoenen bloemen en planten in Nederland, België en Duitsland voor kwekers, retailbedrijven, tuincentra en groothandels. Van Zaal Transport is gevestigd in het Noord-Hollandse De Kwakel en heeft daarnaast depots in Aalsmeer, Naaldwijk, Venlo, Ammerzoden, Lochristi (B.) en Straelen-Herongen (D.).

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie