Van Dijk Trucks beste Volvo-dealer
| 13:21 | Korneel Luth

Van Dijk Trucks beste Volvo-dealer

Voor de zesde maal in zeven jaar is Van Dijk Trucks beste Volvo Trucks-dealergroep van het jaar geworden.

Samen met Paashuis Bedrijfswagens is Van Dijk Trucks ook dealer van het jaar geworden van Renault Trucks, dat het klantentevredenheidsonderzoek dit jaar voor het eerst zelfstandig heeft uitgevoerd.

Van Dijk Trucks heeft vestigingen in Culemborg, Utrecht en Woerden. “Het is geweldig dat onze klanten ons opnieuw deze mooie prijs gunnen”, zegt George Seitzinger, algemeen directeur Van Dijk Groep. 

‘Groot compliment’

“Het is nooit vanzelfsprekend en een groot compliment voor alle medewerkers van Van Dijk Groep. Wij zijn de laatste twee jaar druk bezig geweest met de integratie van de Renault activiteiten en daardoor zijn wij extra blij met het resultaat.”

Zowel Renault Trucks als Volvo Trucks voeren jaarlijks een onafhankelijk klantentevredenheidsonderzoek (REx) uit. Het doel van het onderzoek is de kwaliteit van de dienstverlening aan klanten te verbeteren. 

Beste sales en after sales

Uit het onderzoek kwam Van Dijk Trucks als beste Volvo Trucks-dealer naar voren op het gebied van sales en after sales. Het onderzoek van Renault Trucks dat tegelijkertijd werd gehouden, laat zien dat Van Dijk Trucks ook voor dit merk de beste dealergroep is op het gebied van sales lichte bedrijfswagens en bestelwagens. Daarnaast is Van Dijk Trucks onderscheiden voor de after sales-activiteiten van de totale range van Renault Trucks.  

Van Dijk Groep is Volvo Trucks-dealer en Renault Trucks-dealer in Woerden, Utrecht en Culemborg. Tot Van Dijk Groep behoren ook FLIQX wagenparkbeheer, TSV Trailers & Parts in Geldermalsen en Veenendaal en Van Dijk Automotive in Woerden. Van Dijk Groep was ook al winnaar van het Volvo Trucks onderzoek in 2009, 2010, 2011 en 2013 en 2014.

Foto van links naar rechts: Jan Fijnaut – Director Commercial Trucks Volvo Trucks, Maarten Broens – Director Renault Trucks Vehicle Sales, Pieter van Dijk – Directeur Van Dijk Holding, George Seitzinger – Algemeen directeur Van Dijk Groep, Christa Vos – Commercial controller Van Dijk Groep, Peter Huisman – Sales directeur Van Dijk Groep, Marco van Bochove – Finance manager Van Dijk Groep, Eddy Kroes – After sales directeur Van Dijk Groep, Rob van Dormolen – Commercial After Market Director Volvo Trucks Nederland.

 

 

Klik hier voor alle Volvo-nieuws

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie