TruckstarWerk slaat aan
| 18:31 | Truckstar Redactie

TruckstarWerk slaat aan

Een maand geleden lanceerde Truckstar de online vacaturebank TruckstarWerk, en die slaat aan.

Op TruckstarWerk komen chauffeurs, logistiek medewerkers en transportbedrijven elkaar tegen.

Dat is niet alleen hard nodig aangezien de vergrijzing serieus begint toe te slaan; ook is nu na een maand duidelijk dat TruckstarWerk in een behoefte voorziet bij werkzoekende chauffeurs.

Meer dan 5.000 unieke bezoekers

Inmiddels heeft TruckstarWerk meer dan 5.000 unieke bezoekers gehad, zijn de vacatures in totaal meer dan 30.000 keer bekeken en hebben 200 gebruikers zich geregistreerd en een profiel aangemaakt.

Van die 200 gebruikers hebben bijna honderd tevens hun CV online gezet. Dit is een belangrijke stap voor gebruikers om te doen aangezien potentiële werkgevers op die manier tevens jou – als werkzoekende kunnen benaderen met een baan!

Op dit moment staan er ruim 300 vacatures online. Dat aantal groeit echter, net als het aantal profielen van werkzoekenden en het aantal CV’s dat online gezet wordt.

Hoe werkt TruckstarWerk?

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in het transport, check dan TruckstarWerk, maak een profiel aan en zet je CV online.

Wil je weten hoe de website precies werkt? Klik dan op het kopje ‘Werkzoekende‘ in de menubalk. Je komt dan op een uitleg-pagina. Hierin wordt stap voor stap uit de doeken gedaan hoe jij jezelf registreert, en hoe je dus ook kans maakt gevonden te worden door een potentiële werkgever.

Dit is ook interessant als je op termijn een nieuwe baan wil, maar momenteel niet keihard op zoek bent.

Werkgevers

Werkgevers kunnen hun vacatures plaatsen op TruckstarWerk en op die manier snel een goede chauffeur of andere logistieke kracht vinden. Klik hier om de brochure als PDF-document te downloaden

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie