Renault T als LZV voor Kuypers Neer
| 12:20 | Korneel Luth

Renault T als LZV voor Kuypers Neer

Kuypers Neer heeft onlangs de eerste Renault T van het bedrijf aangeschaft.

De Renault T 430 low-trekker wordt ingezet voor de belevering van bouwmaterialen binnen Nederland.

De aflevering had een extra feestelijk tintje aangezien het de tweehonderdste truck voor Kuypers Neer betrof. De truck werd geleverd door Renault Trucks-dealer Nebim Groep uit Weert.
 
Vooral de lage kosten van het voertuig waren voor Kuypers Neer doorslaggevend in de keuze voor de Renault Trucks T. “De prijs-kwaliteit verhouding van de Renault T is uitstekend. De afwerking van de truck is van hoog niveau en het brandstofverbruik is gunstig.”

“Aangezien wij vorig jaar onze tweede Lean and Green-award hebben gewonnen, is vooral dat laatste voor ons uitermate belangrijk. Het draagt bovendien bij aan positieve totale kosten”, verklaart Fernando Kuypers, Directeur van Kuypers Neer.

Als LZV

De Renault T 430 4×2-trekker wordt ingezet voor de belevering van bouwmaterialen, al dan niet als LZV. De truck rijdt voornamelijk binnen Nederland, maar kan ook in de rest van Europa worden ingezet. “Om de CO2-uitstoot te reduceren, hebben wij verschillende LZV-combinaties in ons wagenpark. Dit is de eerste Renault T LZV-combinatie en hij bevalt prima”, zegt Fernando Kuypers.

Renault T als LZV voor Kuypers Neer
Met een kleine maat wielen blijft er veel laadvolume over.

De truck is gefinancierd via Renault Trucks Financial Services waar ook een verzekering is afgesloten. Kuypers Neer heeft goede ervaringen opgedaan met de service van Renault Trucks-dealer Nebim Groep.

Kuypers Neer

Kuypers Neer vervoert machines, tuinproducten, pallets en kisten, maar verzorgt ook winkeldistributie en evenementenlogistiek. Het bedrijf beschikt over circa veertig trucks van diverse merken. De meeste transporten gebeuren binnen de Benelux.


Klik hier voor alle Renault-nieuws

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie