Luxe paarden en werkpaarden
| 14:54 | Marco Bloem

Luxe paarden en werkpaarden

Nieuwe Scania paardentransporter voor Daphne van Peperstraten

De Van Peperstraten Groep uit Oude Tonge heeft een uit de kluiten gewassen Scania R520 paardenwagen in gebruik genomen. De speciale opbouw is op maat gemaakt door Anemone Horsetrucks, waarbij de wensen van de Van Peperstraten Groep zijn doorgevoerd. De speciale lakkleur die de truck siert is afkomstig uit de catalogus van Porsche. Een opvallende truck, die op internationale concours zeker de nekken zal doen draaien. 

Luxe

De Scania R520 Euro 6 King of the Road is een 6×2*4 en is rondom luchtgeveerd. De paardenwagen beschikt verder over twee ruime slaapgelegenheden. Er is een badkamer met douche en toilet en een living die nog 1,5 meter kan uitschuiven. De tweede slaapkamer heeft een naar boven uitschuifbaar glazen dak wat zorgt voor een riante slaapruimte. Ook de paarden hebben niets te klagen. Led-verlichting in verschillende kleuren om dag en nacht na te bootsen zorgen voor een comfortabele en stressloze rit. 

Jong

De 13-jarige amazone Daphne van Peperstraten rijdt met haar pony’s dressuur op internationaal niveau. In totaal heeft Daphne vier pony’s, rijdend in het A-kader van Nederland en op internationale parcours. “Wij hebben nu onze vrachtwagen sinds een paar weken en het is heerlijk om met deze luxe en comfort op concours te gaan. Het is een bijzondere wagen geworden, waarmee we onderweg en op concours veel bekijks hebben. De wagen rijdt geweldig en de pony’s staan er lekker op hun gemak in”, aldus Van Peperstraten. 

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie