FH 460 is 100e truck Kees in 't Veen
| 11:01 | Korneel Luth

FH 460 is 100e truck Kees in ’t Veen

Onlangs werd de honderdste truck afgeleverd aan Kees in ’t Veen Tanktransporten: een Volvo FH 460 Globetrotter XL.

Jeffrey in ’t Veen: “De honderdste truck in nog net geen dertig jaar. Voor ons is het het belangrijkste dat we een partnerschap aangaan met onze klanten. Dat moet tot uiting komen in de manier van werken: kwaliteit en flexibiliteit, onze chauffeurs en ons wagenpark. We zijn de afgelopen jaren juist door het leveren van kwaliteit blijven groeien, een perfecte basis om te blijven investeren in mensen en materieel. Onze chauffeurs en vrachtwagens zijn ons visitekaartje.”

FH 460 Globetrotter XL met alle opties

De honderdste truck is een Volvo FH 460 Globetrotter XL 4×2, voorzien van alle denkbare veiligheidsopties en compleet uitgerust voor de chauffeur, onder meer met I-ParkCool. In ’t Veen: “We hebben gekozen voor het FH Light Concept. Het mooie van Volvo Trucks is dat ze erin geslaagd zijn een laag eigen gewicht te realiseren zonder dat er concessies gedaan worden aan bijvoorbeeld veiligheid of comfort. We merken dat de uitstraling van ons wagenpark, en zeker de uitrusting van de trucks, voor veel chauffeurs de reden is om te kiezen voor ons als werkgever.”

De nieuwe FH 460 maakt onderdeel uit van een grotere bestelling. Er komen nog eens tien. De brandstofeconomie van de Volvo FH en de service die In ’t Veen krijgt van Volvo Group Truck Center gaven de doorslag. De truck werd geleverd door Volvo Group Truck Center Rotterdam.  

FH 460 is 100e truck Kees in 't Veen

Volvo Gold Contract

De nieuwe trucks zijn allemaal uitgerust met een Volvo Gold Contract, dat betekent dat de conditie van de truck real-time gevolgd wordt. De beschikbaarheid van de truck wordt daarmee groter. Daarnaast zijn we een traject gestart waarbij we de nieuwe trucks van een goede afleverinstructie voorzien, de prestaties volgen en uiteindelijk straks trainingen on the job zullen geven aan onze chauffeurs. Naast het feit dat de trainingen meetellen voor Code 95 zien we dat onze chauffeurs enthousiast zijn over de instructies. Volvo Group Truck Center heeft enorme stappen gemaakt in hoe zij de ondernemer kan helpen het beste uit de truck te halen,” stelt In ’t Veen.

Tankcontainer-specialist

Kees in ’t Veen Tanktransporten is gevestigd in Europoort-Rotterdam en is specialist op het gebied van tank- en tankcontainertransport van gevaarlijke en ongevaarlijke stoffen. Gedacht moet worden aan het vervoer van chemische producten zoals zuren, logen, waterstofperoxiden, koelgassen en levensmiddelen zoals bier en fruitsappen, een totaalconcept.

Op het terrein van het bedrijf gebeurt van alles: opslag, reiniging, opwarmen, reparatie van tankopleggers en transport. “Uiteindelijk gaat het de opdrachtgever om het complete pakket. Dat is de reden dat we alles rondom het wegtransport gebundeld hebben. Het maakt ons flexibeler en sneller”, aldus Jeffrey in ’t Veen.

Lees ook:

Actrossen voor In ’t Veen

 

Klik hier voor alle Volvo-nieuws

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie