| 09:51 | Bert Mateboer

Volvo start tv-serie

Volvo Trucks komt opnieuw met een opvallende marketingstunt. Via YouTube zal er een tv-serie van acht afleveringen te zien zijn met zangeres Mapei.

De bedoeling van de tv-serie is de voordelen van de Volvo-service onder de aandacht te brengen, maar het wordt gedaan door middel van de belevenissen van zangeres Mapei. Zij maakt in de tv-serie een negendaagse roadtrip door Europa om een nieuwe muziekvideo op te nemen voor „Million Ways to Live“, het nieuwe nummer van Mapei. Daarbij maakt ze gebruik van een Volvo FH-truck vol rekwisieten die wordt bestuurd door de bekende chauffeur Jens Karlsson.

In de tv-serie zien we Mapei terwijl ze kennis maakt met de uitdagingen die de truckwereld biedt. Zo zien we haar optreden met dragshowartiesten op een veerboot naar Polen, organiseert ze een spontane voorstelling in een voorstad van Parijs en is ze aanwezig bij een stuntrit op twee wielen in Berlijn.

Volgens een woordvoerder is Volvo het eerste bedrijf dat een tv-serie gebruikt voor marketing. De eerste drie afleveringen worden op 11 juni gepubliceerd op het Volvo Trucks YouTube-kanaal.

 

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie