Spannende gasten
| 14:59 | Truckstar Redactie

Spannende gasten

Tijdens het Truckstar Festival hebben we weer talloze spannende buitenlandse gasten in ons midden.

De speciale categorieën staan namelijk ook open voor liefhebbers uit de ons omringende landen. En dat is bij velen bekend!

We kunnen onmogelijk alle auto’s al op voorhand laten zien, maar een paar willekeurige deelnemers uit de categorieën Special Paint en de Showtrucks kunnen we er wel uitpikken. Vanuit Zweden is er altijd warme belangstelling voor het Festival. Zo is er de woeste Volvo FH16 luchtvracht-combi van A Mohlins Åkeri uit Örkelljunga. Dit is een trouwe gast en hij is er ook dit jaar weer bij.

Nieuw
Nieuw dit jaar is de Scania R730 Highline van Freddes Transport uit Höganäs. Een andere opvallende Scania komt uit het noorden van Engeland, uit North Yorkshire: de Scania T580 Highline van Longthorne. Want ook vanuit Engeland ontvangen we graag de spectaculaire showtrucks die ze daar opbouwen.

Vanuit Duitsland komt dit jaar een bijzondere rode DAF XF105 van Bretagne Express uit Edewecht. In Denemarken barst het ook van de mooie trucks en gelukkig is Svend Aage van Stephan Mørk Andersen weer van de partij met zijn toepasselijk diep-donkere Volvo FH520 uit Odense.

Maar we hebben ook de opvallende Scania van Per Brodde te gast, die nu uitgebreid in Truckstar 8 staat. Daarnaast verwelkomen we een aantal Belgen, Italianen, Polen en uiteraard staan er veel prachtige trucks van eigen bodem op de paddock, zoals de machtige Scania R560 van FH Trans.

Spannende gasten

Spannende gasten

Spannende gasten

Spannende gasten

Spannende gasten

Heb jij al gestemd?

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie